X
 24.09.2015 Живот

Проверете го вашето знаење во математика

Равенките се забораваат, но основите на алгебрата никогаш за оние кои ја сакаат математиката. Проверете дали сте дел од оваа група. Решете го тестот во продолжение.Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот