X
 31.12.2015 Образование

Бизарни курсеви на универзитет и колеџ кои можете да ги посетувате

Се чини дека во денешно време училиштата нудат некои од најбизарните курсеви и насоки, можеби како обид да изгледаат релевантни и интересни. Без оглед на причината поради која овие курсеви се понудени, факт е дека и во иднина ќе постојат.

 

bizarni


Вистинското прашање е дали овие курсеви се релевантни или дали едноставно се нашле на патот до вистинското образование. Следните курсеви се некои од најчудните кои ги понудиле универзитетите и колеџите.

 

Линк до галеријата
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование