X
 22.04.2019 Образование

Професори од МСУ учествуваа на работилницата „Правда за децата во антитерористички контекст“

Вчера на работилницата „Правда за децата во антитерористички контекст“ во организација на невладината организација СППМД, Амбасадата на САД и Академија за судии и јавни обвинители, учествуваа и проф. д-р Марјан Кицев и доц. д-р Марија Гроздановска, професори на Меѓународниот славјански универзитет „Г. Р. Державин“.

1

2

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование