X
 25.02.2016 Образование

Права и обврски на студентите: Колку треба да бидат оптоварени студентите?УГД ЛАЈФ го продолжува серијалот на текстови кои се поврзани со детално објаснување на правата и обврските на студентите, поточно на начинот на студирање, значењето на ЕКТС и сѐ останато што би можело да ги интересира студентите.

Прочитајте за тоа колку треба да бидат оптоварени студентите на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование