X
 29.03.2016 Забава

укапоан отшен етешипан ад етакас уклокод


На интернет постојат многу интересни места за забава, а едно од најзабавните места дефинитивно е оваа интернет-страница, која може да ја користите веднаш и бесплатно.

Она за што е создадена „Fliptext“ е да ги превртува сите зборови што ќе ги напишете. Текстот кој сакате да го видите превртен, едноставно, го внесувате и подолу го добивате превртен. Потоа слободно може да го користите кадешто сакате и како сакате.

Интернет-страницата најдете ја ОВДЕ.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава