X
 13.04.2016 Живот

Положбата менува се` - Како да изгледате подобро на фотографиите?


Човековото тело е инструмент и имаме раце за да фатиме нешто, нозе за да се движиме и очи за да гледаме. Тоа е она што ја прави разликата. Може да сокриеме сѐ останато под алишта или шминка или погодувајќи ја вистинската положба пред фотоапаратот. Секој може да сјае како ѕвезда на фотографиите. Во галеријата пронајдете ги положбите кои ќе ви помогнат во тоа.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот