X
 06.05.2016 Образование

Анкета: Каде планирате да студирате?


Неодамна направивме анкета за идните студенти, на која дознавме дека поголемиот дел од нив планираат да студираат на државен факултет, а поголем дел од нив сакаат да студираат за да добијат знаење. Притоа, изборот на факултетот зависи од повеќе фактори: значењето на дипломата, можностите за работа, пракичното знаење, финансиите итн. 

Сега, ве прашуваме каде точно сакате да студирате? Дали се одлучивте за државен факултет? Ако е така, дали тоа е УКИМ или некој друг? Издвојте неколку минути за да одговорите на неколку прашања за вашите планови за студирање.


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование