X
 10.11.2016 Култура

Историски моменти фатени од еден поинаков агол

Понекогаш една обична слика може да Ви каже многу повеќе за историјата отколку да читате со часови за конкретен настан.

мерлин монро

Овие фотографии раскажуваат приказни за историски личности и настани. Многу фотографи станале познати години подоцна, а оваа галерија ја докажува нивната важност и од историски аспект.

Фотографиите го прикажуваат минатото на начин кој ќе Ве натера да ги погледнете со емпатија.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура