X
 21.02.2017 Образование

Онлајн алатки за пребарување за сите кои учат на интернет

Онјалн учењето е можност за сите кои сакаат да се образуваат, да научат нови вештини, дури и да завршат факултет ако не се во можност да посетуваат традиционална настава.

биро


Но, да се учи онлајн значи и да се биде склон кон оддолговлекување. Исто така кога станува збор за пребарување и истражување Интернетот е многу широк поим. Еве неколку алатки кои ќе Ви го олеснат процесот:

1. Todoist
2. Endnote
3. Edugeeksclub
4. Zotero
5. Refworks
6. Dataelixir
7. Paperpile
8. Deepdyve
9. Concentmine
10. Smallseotools
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование