X
 27.04.2017 Култура

Мистериозни откритија што целосно ја менуваат историјата

Поголемиот дел од историјата доаѓа од она што било запишано. Но она што се знае за минатото е само мал дел од сѐ што се случило.

сабја
Фото извор: listverse.com

Голем дел од минатото никогаш не било врежано на камен и денес е загубено. Но дури и денес археолозите наоѓаат предмети што не соодвествуваат со она што е запишано. Никој не знае за сигурно како овие предмети настанале, но претпоставките се дека постојат настани што никогаш не биле запишани.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура