X
 03.05.2017 Живот

Проверете дали имате добиено американска зелена карта

Секоја година во периодот од октомври до ноември милиони луѓе низ целиот свет се пријавуват на најголемата „лотарија“ за зелена карта.Проверете дали сте еден од среќните на ОВОЈ ЛИНК

Селектираните ќе бидат известени во периодот од 2-ри мај 2017-та година до 30-ти септември 2018-та година. Ќе добијат информации и инструкции за сите сегменти поврзани со миграцијата во САД. Селектираните кандидати ќе можат да аплицираат за перманентен престој во 2018-та година.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот