X
 11.07.2017 Забава

Најтешкото „Killer“ Судоку

„Killer“ Судоку е многу слично како обичното Судоку, освен што насоките се дадени како група на ќелии + сумата од броевите од тие келии. Обидете се да го решите едно од најтешките од овој вид.

sudoku
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава