X
 19.07.2017 Култура

Нови филмови во Синеплекс... Данкрек

ДАНКЕРК

Филмот претставува драма од Втората Светска војна и го прати дејството околу британската војска која се повлекува од градот Данкирк во 1940 година. Приказната ги следи војниците од сојузните сили на Белгија, Канада, Велика Британија и Франција, кои се опколени од германската војска за време битката за Франција.
Неделна програма 20 - 26.7.2017


Војна за планетата на мајмуните 2Д
Секој ден: 18:00, 20:45

Војна за планетата на мајмуните 3Д
Секој ден: 19:15, 22:00
Викенд: 14:00, 19:15, 22:00

Данкерк
Секој ден: 15:00, 17:30, 20:10, 22:15
Вторник, петок и сабота: 15:00, 17:30, 20:10, 22:15, 23:20

Трансформери: Последниот витез 3Д
Секој ден: 16:15, 18:30, 21:30
Викенд: 13:00, 16:15, 18:30, 21:30

Човек-пајак: Враќање дома Дигитал 2D
Секој ден: 15:30, 18:15, 21:00
Викенд: 11:40, 15:30, 18:15, 21:00

Човек-пајак: Враќање дома Дигитал 3D
Секој ден: 17:15, 19:50, 22:30
Викенд: 14:40, 17:15, 19:50, 22:30

Чувари на плажа
Секој ден:16:45, 20:30
Вторник, петок и сабота: 16:45, 20:30, 23:00

Вондер Вумен 3Д
Секој ден: 19:00

Куќа на среќата
Секој ден: 21:15

Моминска вечер
Секој ден: 21:45
Викенд: 21:45, 23:40

All eyez on me: Легендата за Тупак Шакур
Секој ден: 22:45
ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Подлиот Јас 3 2Д
Секој ден: 15:15, 17:00, 18:45
Викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:00, 18:45

Подлиот Јас 3 3Д
Секој ден: 16:00, 17:45, 19:30
Викенд: 12:00, 14:15, 16:00, 17:45, 19:30

Автомобили 2Д
Секој ден: 15:45
Викенд: 12:20, 15:45

Автомобили 3Д
Секој ден: 16:30
Викенд: 11:00, 13:40, 16:30

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура