X
 21.11.2017 Живот

Времето ги менува луѓето и работите


Фотоапарат и фотографии
(Фото: Pixabay)


Речиси во еден миг – поминал денот... па годината, па две, па десет...

Времето е незапирлива сила со која мораме да живееме, а за да ја изрази минливоста на времето, фотографката Џозефин Ситенфелд направила портрети од своите колеги од колеџ кои претходно ги фотографирала во милениумската 2000 година.

Подготвил: Б.Б.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот