X
 17.02.2020 Образование

ФЕИТ ќе соработува со Van Hool Macedonia

Факултетот за електротехника и информациски технологии потпиша меморандум за соработка со Van Hool Macedonia.
- Соработката ќе се одвива во рамките на прашања од заеднички интерес, кои се засноваат на употреба на научни, стручни, технички и просторни услови, насочени кон унапредување на образованието, истражувањата и праксата од областа на електротехниката и информатичките технологии - соопшти ФЕИТ.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование