X
 17.03.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: За водата низ приказна

Наташа Маџевска, воспитувач во „Бибиверзум“, подготви текст со главните јунаци од „Светот на Биби“, преку кој децата учат за водата. Дијалогот може да го кажуваат родител и дете, две или повеќе деца...

Прочитајте го на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование