X
 02.01.2018 Образование

Прашалник за земјотресот во ДојранОвој прашалник е дел од изучувањето на земјотресот настанат во подрачјето на Дојран, на ден 02.01.2018, во 05 часот и 24 минути (локално време).
Ве покануваме да го пополните. Добиените податоци ќе се користат за подобрување на прописите за изградба на објекти отпорни на дејството на земјотреси (асеизмички објекти)

Линк до прашалникот

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование