X
 18.06.2020 Образование

Резултати од анкетата на Деца.мк: Дали родителите би ги пуштиле децата во градинка?

Повеќето родители не би ги пратиле децата во градинките ако се отворат за време на пандемијата и додека има заболени од коронавирусот. Многу родители велат дека нема кој да им ги чува децата ако мора да одат на работа, а дел сметаат дека градинката е неопходна за нив и затоа би ги пуштиле.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование