X
 23.04.2020 Живот

Би било многу полесно да го земеме бебето од болница заедно со упатство, но секое дете е посебна, убава приказна

Моето дете секоја вечер пред легнување води инает, не сака да легне иако очите му се затвораат, плаче, нè тепа. Тепањето му стана навика без разлика дали е татко му, мајка му, баба му или дедо му. Секое утро станува со плачење, не сака да оди во градинка (кога оди) иако кога ќе го однесам, велат дека таму супер си поминува, дури радосен и насмеан излегува. Некогаш не можам да се контролирам и ќе го удрам, но потоа толку многу ми е криво и тешко, што си мислам дали проблемот е во мене и во моето однесување.

Ова е дел од читателско прашање упатено до психолозите и психотерапевти, соработници на Деца.мк.
Одговорот на Ивана Маринчек прочитајте го на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот