X
 25.09.2018 Образование

Првачињата имаат по пет часа дневно, третооделенците по шест. Премногу е, децата немаат концентрација!

Првачиња со по пет часа дневно, третоодделенци со 29 часа неделно, четвртоодделенци со по 12 предмети во учебната година.

Дали се подготвени децата да ја издржат оваа програма? Одделенска наставничка од скопско училиште вели дека програмата е преобемна во сите пониски одделенија.

Прочитајте го продолжението на Деца.мк, на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование