X
 27.02.2021 Култура

Разгледници од неколку градови низ Македонија пред 1946 година

Ви претставуваме интересни разгледници од градовите низ Македонија пред 1946 година.

ГАЛЕРИЈА

Извор: Dlib.mk
Фото: Dlib.mk

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура