X
 29.03.2020 Образование

Предлози за побрзо адаптирање на онлајн-учењето од Никола Дукоски

Никола Дукоски е психолог и психотерапевт во едукација, а во овој момент додека траат мерките за заштита од коронавирусот, едукацијата на група деца што претходно ја водеше во живо ја пренасочи онлајн, на интернет. Дукоски споделува низа совети и за родителите и за децата со кои ќе се олеснат организацијата и учењето дома

Препораките и советите за родителите и децата прочитајте ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование