X
 29.07.2020 Живот

Наши авантуристи предлагаат скриени, бесценети места за одмор во Македонија

Патувањата се еликсир на духот. Ги будат сите атоми на животот. Откривањето на нови места, газењето по нови патеки создава моменти кои го хранат телото и умот, но и детската фантазија. Летово многу семејства најбезбедно и најлесно се одлучуваат да го поминат низ планините на Македонија. Живееме во преубава земја, богата со природни убавини, реки, езера, планини, богата историја и прекрасни пејзажи. Се воодушевуваме кога патуваме на места на кои не сме биле претходно.
Наши авантуристи, преку дел од своите приказни, предлагаат низа скриени прекрасни места за одмор во Македонија.

Нивниот избор за одмор прочитајте го на Деца.мк.
Фото: Маја Аргакиjева

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот