X
 01.07.2022 Образование

Анкета за студенти: Кој професор ви остави најголем впечаток?

Заврши уште една академска година. Иако задача на професорите е да ве оценуваат додека сте на студии, овој пат вие ќе кажете кој професор годинава заслужува чиста десетка.

Анкетата е анонимна, ги очекуваме вашите одговори.*Оваа анкета не е на научна основа
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование