X
 20.02.2024 Живот

Анкета: Имате ли близок иселен во странство?

Веројатно не сме единствените што имаат впечаток дека од секоја македонска фамилија има барем по еден член кој се иселил од земјава. Затоа решивме да испитаме дали навистина е така, па склопивме мала анкета*.

Прашањата се во продолжение. Анкетата е кратка и анонимна.

Ги очекуваме вашите одговори!

*анкетата не е на научна основа

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот