X
 03.06.2020 Образование

Ќе можат ли градинките да го спроведат протоколот за заштита од Ковид-19?

Градинките се подготвуваат за отворање. Дали спроведувањето на протоколот за заштита од коронавирус е изводливо во сите градинки, особено во населбите во кои има многу деца што ги посетуваат и групите се големи? Секоја градинка се соочува со различни предизвици, а голем дел од кадарот не е докрај сигурен дека ќе може правилата целосно да се испочитуваат.

Прочитајте повеќе на
Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование