X
 03.10.2019 Образование

Дополнителен конкурс за четврти уписен рок на прв циклус студии на УКЛО

Ректорската управа на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола донесе Одлука за реализирање четврти уписен рок, во рамките на Конкурсот за упис на нови студенти во академската 2019/20 година.

УКЛО ја увиде потребата да им се излезе во пресрет на незапишаните млади луѓе што се реално заинтересирани да се стекнат со статусот студент. Дополнителниот Конкурс за четврти уписен рок е објавен на веб-страницата на УКЛО и веб-страниџите на единиците од Универзитетот:

Пријавување на кандидати: 04.10 и 07.10.2019

Објавување прелиминарна ранг-листа: 08.10.2019

Запишување на кандидати: 14.10.2019

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование