X
 05.12.2016 Образование

Заеднички карактеристики на родителите на успешни деца

Сите родители сакаат детето да им биде добро, воспитано, добро да учи, да биде мотивирано, за еден ден да израсне во добар, чесен и успешен човек.

Родителите се темелот во воспитувањето на детето, а сè друго во животот може да бидат вистински нешта на вистинско место, упорност, среќа и напорна работа, но без цврсти темели, успехот изостанува. Затоа психолозите се обидоа да доловат какви карактеристики мора да имаат родителите за да израснат успешни луѓе од нивните деца.

Карактеристиките прочитајте ги на ОВОЈ ЛИНК


Подготвил: Б.Б.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование