X
 06.09.2019 Образование

Колумна: Цела таа омраза... Цел тој гнев кон наставниците...

Барем пробав, на цела таа лавина од негативни коментари што се истури врз наставниците во овие неколку дена - да прикажам ФАКТИ и детали од работата на еден обичен наставник.
Цела таа омраза… Цел тој гнев кон наставниците…
Наместо да ни се придружат и ДРУГИТЕ професии и чесни работници во нашата заемна борба за достоинствен живот - за жал, таа се претвори во борба за опстанок. Во љубомора едни на други, во споредби кој бил повреден и подобар од другиот.
Почитувани, не само што нема да ја подобриме ситуацијата, туку со овој начин, со оваа неслога, НИКОГАШ, ама ниту за милиметар не ќе ги поместиме работите на подобро - за СИТЕ, пишува во својата колумна за Деца.мк, Гоце Бумбароски, наставник по одделенска настава во ООУ „Кочо Рацин“ - Прилеп.

Целата колумна прочитајте ја на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование