X
 09.05.2018 Култура

Неделна програма во киното Синеплекс 
Неделна програма 10.5.– 16.5.2018

Одмаздници: Војна на бесконечноста 2Д
Секој ден: 15:50, 18:45, 21:45 Викенд:13:00, 15:50, 18:45, 21:45

Одмаздници: Војна на бесконечноста 3Д
Секој ден: 16:50, 17:45, 19:45, 21:00, 22:45
Викенд: 12:00, 14:00, 16:50, 17:45, 19:45, 21:00, 22:45

Мраз 2Д
Секој ден: 17:30, 20:00, 22:15
Викенд: 14:40, 17:30, 20:00, 22:15

Враќање 2Д
Секој ден: 19:45

Жаба 2Д
Секој ден: 19:00

Година на мајмунот 2Д
Секој ден: 19:10

Исцелител 2Д
Секој ден: 20:45


Надвор од границите на реалноста 2D
Секој ден: 18:30

Подивување тотален хаос 2Д
Секој ден: 21:15

Последна желба 2Д
Секој ден: 20:30, 22:30

Тивко Место 2Д
Секој ден: 20:15, 22:00

Такси 5
Секој ден: 19:30, 21:30

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Шерлок Гномс 3Д
Секој ден: 17:00
Викенд: 11:00, 12:40, 15:00, 17:00

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза Дигитал 2D СИНХРOНИЗИРАН
Секој ден: 15:30, 16:30
Викенд: 11:20, 13:20, 15:30, 16:30

Неверојатната приказна за џиновската круша 2D СИНХ.
Секој ден: 16:00, 18:00
Викенд: 11:40, 13:40, 15:20, 16:00, 18:00

Украдената принцеза Дигитал 2D
Секој ден: 16:15, 17:15, 18:15
Викенд: 12:20, 14:20, 16:15, 17:15, 18:15

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура