X
 31.01.2015 Образование

Петте волшебни прашања

Многу сакаме да знаеме како пет обични прашања на заокружување (нели, некои потешки а некои полесни) ќе ги оценат овие дисциплини.

 

Доколку некој знае, ве молиме пишете ни, ние не можевме да откриеме, објавија на својата Фејсбук страна од Студентскиот пленум

Галерија

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование