X
 10.02.2015 Образование

Студентите ја бојкотираат наставата!

Денеска студенти од техничките факултети, со транспаренти на кое пишува „Автономна зона“, влегуваа во предавалните на Машинскиот факултет, ФЕИТ, ФИНКИ, ТМФ и ги повикуваат своите колеги да се приклучат кон борбата против измените на Законот за високо образование.

Бојкот на наставата има на ФЕИТ, ФИНКИ, ТМФ, МФ!
Дел од студентите се приклучуваат на групата и ги напуштаат предавањата.Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование