X
 25.03.2015 Култура

Какво кафе пијат луѓето од останатите земји?


Нема ништо подобро од кафе по будењето. Ние обично се будиме со турско кафе. Ова е необично за луѓето од западните земји. Тие повеќе сакаат филтрирано кафе. Но, има и такви што го пијат кафето на уникатен начин. За меѓународно искуство, пијте меѓународно кафе.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура