X
 27.03.2015 Технологија

Доколку интернетот беше средно училиште


Доколку интернетот беше средно училиште, учениците и вработените би биле интернет-страници. Сите тие имаат свои особености. „Гугл“ е наставникот, а помеѓу учениците може да ги најдеме „Твитер“, „Фејсбук“, „Базфид“, „Редит“ и други.

Видеото беше направено од „Cracked“.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија