X
 02.04.2015 Образование

Забавни хемиски реакции кои не ни беа покажани на училиште


Доколку не сте ја сакале физиката, хемијата или математиката можеби за тоа биле виновни вашите наставници. За жал, некои не се трудат доволно да го предадат предметот соодветно со примери и експерименти за учениците подобро да го совладаат материјалот. Понекогаш, проблем се и финансиските средства, секако.

Наставници по хемија, нудиме некои примери кои може да ги направите на часовите.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование