X
 26.05.2015 Образование

Објавен е распоредот за полагање на екстерно тестирањеДржавниот испитен центар ги објави распоредите за екстерното тестирање на учениците од четврто одделение основно образование до трета година средно образование,

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование