X
 13.06.2015 Уметност

Светот низ очите на илузионист

Што ако илузионистите имаа моќ многу поголеми од само „извлекување на зајак од шапка?“ Дали тие би ги користиле облаците како платформа за градење на градови, дали би го свртиле светот наопаку и дали би го ставиле човекот во гнездо за да чита книги?

 

илузија


Ѕирнете каков би бил светот според илузионистите, илустрации создадени од 37 годишен Литванец.

 

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Тамара Мисирлиевски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност