X
 15.06.2015 Образование

Денеска ќе бидат објавени резултатите од екстерното тестирањеДржавниот испитен центар ве информира дека денеска на 15.06.2015 година, ќе бидат објавени резултатите од јунската сесија на екстерното проверување на постигањата на учениците за деветтоодделенците.

Право на приговор на резултатите учениците имаат во наредните три дена и истиот се доставува до училиштата каде ќе им биде овозможен и увид во тестот.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование