X
 13.08.2015 Култура

Другата (скриена) страна од познатите туристички атракции

Многу светски познати места кои ги знаеме не се такви какви што ги гледаме на фотографиите во туристичките агенции. Овие видеа покажуваат една поинаква страна од најпознатите споменици и туристички места во светот која обично не ја гледаме.

Стоунхенџ, Англија.Големите пирамиди во Египет.

Таџ Махал, Агра, Индија.Забранетиот град во Пекинг, Кина.Нијагарини водопади на границата меѓу Канада и САД.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура