X
 21.09.2015 Живот

Тестирајте го вашето знаење по географија

Колку добро ја познавате светската географија и дали можете точно да одговорите на сите прашања?

Колку добро ја познавате светската географија и дали можете точно да одговорите на сите прашања?

 

Тестирајте го вашето знаење по географија

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот