X
 16.10.2015 Култура

Најдобрите филмови во последните 25 години според ИМДБ


ИМДБ е првата дестинација кадешто одиме кога сакаме да се информираме за одреден филм. Многумина ја користат интернет-страницата за да наоѓаат нови филмови за гледање според оценките кои ги добиле од корисниците. Токму овие оцени биле критериум за создавање на листата од 25 најдобри филмови во последните 25 години која ја создаде ИМДБ. Филмовите се следните...

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура