X
 16.12.2015 Култура

Младоста во поранешна Југославија во 60-те, 70-те и 80-те


Повозрасните генерации нека се подготват за напад од носталгија. Вестерни, полуавтоматски машини за алишта, Џејмс Дин, вокмен, домашни воени филмови, касети, плочи, стари телевизори... имате нешто да додадете?
Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура