X
 25.12.2015 Образование

Моментот кога...


Кон крајот на семестарот и полугодието се потсетуваме на сите мали случки со кои се среќаваат студентите и учениците на факултет или училиште. Се сеќавате ли на моментот кога...?

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование