X
 04.01.2016 Живот

Настава по скијање за сите студенти на УГДУниверзитетскиот спортски центар во соработка со Одделот за спорт на Софискиот Универзитет организираат настава по скијање за сите студенти на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип. Наставата е наменета за сите оние кои сакаат да научат да скијаат како и за оние кои веќе имаат одреден степен на познавање на скијачката техника.

Цени и начин на пријавување на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот