X
 24.02.2017 Забава

Писмото од поранешната девојка доби креативен одговор

На социјалните мрежи започна да кружи писмо од девојка која му го испратила на нејзиното поранешно момче, меѓутоа тој имал сосема друга замисла.

1

Кога Ник Луц го добил писмото од неговата поранешна девојка, во кое таа се извинува и му вели дека сака повторно да бидат заедно, тој одлучил непристрасно да го оцени писмото, како наставник од училиште. Конечната оценка била два минус.

2

3

Ник зел во предвид се`, од квалитетот на воведот и заклучокот, правописните грешки до ракописот. Тој со црвено пенкало ги обележал деловите од текстот кои се погрешни и ги напишал своите замерки, а потоа писмото го поставил на Твитер.

4

„Предолг вовед, краток заклучок. Хипотезата без дадени докази. Доколку сакаш да ти веруваат, дај докази“, се само дел од замерките на Ник.
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава