X
 23.06.2017 Технологија

Како да дознаете кога е прочитана вашата порака на „WhatsApp“?

Лесно може да се дојде до сознанието дека Вашата порака на „WhatsApp“ е прочитана или доставена, но веројатно често Ве интересира и точното време кога е прочитана.

вхатсапп
Фото: pixabay

За да го дознаете ова на „iPhone“ или „Android“ направете го следново:

- Отворете ја пораката која Ве интересира;
- Повлечете со прстот кон лево за да отворете информации за пораката;
- Тука може да го видите точното време кога е таа доставена и прочитана.

Како да го проверите ова на веб апликацијата?

Ништо полесно! Направете го следното:

- Отворете ја пораката која Ве интересира;
- Кликнете на стрелката во горниот десен агол на пораката;
- Кликнете на „Message info”.

После ова ќе може да го видите точното време кога пораката е доставена и точното време кога е прочитана.
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија