X
 03.07.2017 Забава

Како нашиот живот се менува после 25-та година?

Со достигнувањето на одредена возраст, нашите вкусови започнуваат да се менуваат. Некои работи стануваат не толку важни, додека други заземаат многу поголемо значење.

живот
Фото: Brightside

Токму вакви мисли започнуваат да се раѓаат кај 25 годишните луѓе, па во нивните животи доаѓа промена на приоритетите.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава