X
 03.07.2017 Култура

Највозбудливите нови хотели на Јадранот

И оваа сезона на Јадронот се отворија, или допрва ќе се отворат сериозен број нови хотели. Станува збор за милионски инвестиции во потполно нови објекти, или за реновирање на веќе постоечките.

хотел

Инвестицијата Valmar Riviera во износ од околу 76 милиони евра за два хотели (во Рабац – TUI Family Life Bellevue Resort – 29 милиони и Valamar Girandella Resort – 47 милиони евра) е најголемата инвестиција на Јадранот оваа година. На второ место е хотелот Olympia во Водице со износ од околу 26 милиони евра.

Повеќето хотели се отворија последниве недели, но неколку хотели ја закажаа својата промоција во јули, како хотелите во Тучепи, Пунат и Брела. Ви нудиме преглед од најинтересните хотели.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Б.Б.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура