X
 20.03.2018 Образование

Ова се наградените цртежи на тема „Загаден воздух“

Вкупно 35 детски цртежи на тема „Загаден воздух“ пристигнаа во редакцијата на Факултети.мк, на повикот кој беше наменет за деца од најмала возраст до деветто одделение. Дечињата беа навистина креативни и трудољубиви. Нашата редакција издвои пет цртежи од дечиња што ќе ги наградиме со по една книга – издание на „Арс Ламина“. Тоа се: Михаела Темелкова, Иван Милошев и Костадин Манчев од Кавадарци, и Дарија Трајкова и Ива Ефремова од Скопје. Ова се нивните дела:


Ева Ефремова, 7 одделение


Михаела Темелкова, 9 одделение

Иван Милошев, 10 години

Костадин Манчев

Дарија Трајкова, 6 години

Во продолжение се цртежите од другите дечиња:


Фани Јованова, 9 одделение

Круме Тасев

Ана Станковиќ, 7 одделение

Огнен Иванов, 3 одделение
Тања Иванова, 9 одделение

Живко Станчев

Анета Лазарова

Симона Митрова

Виолета Василева
Благица Давчева, 9 одделение

Дани Ѓорѓиева, 5 одделение

Цветанка Петровска, 4 одделение

Меланиа Николовска

Софија Милосавлевиќ

Мартина Бучкова

Дариа Јованова, 2 одделение

Симона Савевска, 3 одделение

Нела Честојанова, 9 одделение

Фросина Јованова, 9 одделение

Дамјан Стефанов, 5 години

Бранислав Пеливан, 6 години

Ѓорѓи Филковски, 9 одделение

Соња Трпоска, 9 одделение

Мила Јованова, 5 одделение

Јагода Николова

Стефанија МарковаПодготвил: В.И.И.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование