X
 19.03.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Погоди ги гатанките

Магдалена Петреска, едукатор во „Бибиверзум“ и професор по одделенска настава, подготви гатанки наменети за учениците од 3. одделение во основните училишта. Уживајте и погодувајте заедно со децата.

Прочитајте ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование